В райцентре Акимовка расстреляли из автоматов зампреда ОТГ

Вбивство заступника голови Якимівської ОТГ  з питань діяльності     виконавчих органів Дмитра Кириллова сталось у середу, 18 вересня. Про це повідомляють "Украинские ведомости" з посиланням на Місцеві вісті.  За інформацією ЗМІ, у середу, 18 вересня, застрелили заступника голови Якимівської ОТГ Дмитра Кирилова. Його розстріляли з автоматів прямо на сходах до селищної ради вранці. Відомо,
що загиблий займався гуманітарними питаннями життєдіяльності селища, чому його могли вбити - невідомо
.

На офіційному сайті Якімівської ОТГ Дмитро Кириллов зазначений як "заступник селищного голови з питань діяльності  виконавчих  органів", повідомляють "Украинские ведомости" http://ukrvedomosti.com.ua/
В електронній декларації за 2018 рік вказано, що Кириллов  відповідав за напрямок гуманітарної і соціальної політики. До цього він був місцевим депутатом.
Згідно з його останньою електронною декларацією, поданою в березні цього року, він був одружений і мав двох дітей – сина Кирила і доньку Катерину. Все майно записано на дружину Дмитра, Альону. Їй, згідно з документом, належить будинок у Кирилівці Запорізької області площею 75,90 метра квадратного, три земельні ділянки в Кирилівці (2700 та 406 метрів квадратних і одна без вказівки площі) та магазин у Запоріжжі площею 260 метрів квадратних, зазначає obozrevatel.com.

Акимовка Кириллов 2

До посади заступника голови Кириллов переміг на виборах до Якимівської міськради на 18-му виборчому окрузі. В інформації про тоді ще депутата йшлося, що Дмитро народився у 1977 році, здобув вищу освіту, жив у смт Кирилівка і займався підприємницькою діяльністю.
Саме через бізнес, припустили очевидці, і трапилося вбивство. Як пише "Захід медіа", у Кириллова нібито могли бути недоброзичливці через торгові точки у Кирилівці.

На своїй посаді в селищній раді Кириллов вів активну діяльність. На офіційному сайті органу зазначено, що вбитий, крім своїх офіційних обов'язків, був главою опікунської ради і займався питаннями малозабезпеченого населення, а також очолював комісію приймання готовності навчальних закладів.
Поліція поки що не коментувала надзвичайну подію.

http://ukrvedomosti.com.ua




Комментарии