Студентка Бердянска подрабатывала в своей порностудии, показывая себя через интернет


Сексуальна революція, яка у свій час прокотилася усім світом, вже виховала покоління молоді абсолютно нових поглядів. Сучасні хлопці та дівчата на відміну від своїх попередників набагато відвертіші та розкутіші. Моральні норми та принципи відсуваються ними на другий план.
 У світі товарно-грошових відносин сама людина стає живим товаром. Можливість заробити на собі самій зацікавила і студентку одного з вишів міста Бердянська Запорізької області.

23-річна дівчина, оцінивши свою природну вроду, вирішила податися у порнобізнес. З цією метою вона орендувала квартиру та організувала студію, де стала в одній особі менеджером і моделлю. Встановила ноутбук, налаштувала веб-камеру, зареєструвалася на сайті з надання відеопослуг інтимного спрямування та через мережу інтернет розпочала он-лайн трансляції. Клієнтами дівчини були чоловіки з усього світу. За "дійства" по той бік монітору вони сплачували гроші до електронного гаманця, з якого студентка отримувала близько 30-35 центів чистого прибутку за хвилину еротичного "спілкування".

Днями бердянські міліціонери затримали "полуничну бізнес-леді". В ході обшуку її помешкання була вилучена комп'ютерна техніка, підбір пікантного відео за її участю та відповідна інтим-атрибутика. Майже півроку дівчина розважала іноземців, маючи на цьому непоганий приробіток.

Наразі стосовно затриманої порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України (вивезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років повідомляє прес-центр ГУМВС в Запорізькій області.

Комментарии