Грабителя магазина спустя полчаса поймали патрульные Запорожья

Розбійник вирішив не ризикувати і вискочивши за двері кинувся тікати. Чоловік, який так вчасно нагодився до магазину, побіг за допомогою. В цей час поблизу місця події рухався екіпаж ДАІ. Громадянин повідомив міліціонерів про злочин та описав прикмети нападника.

Через деякий час патрульні помітили молодика, дуже схожого на описуваного злочинця. Підтверджуючи здогади правоохоронців, той, побачивши авто з міліцейською символікою, чкурнув геть, жбурнувши у бік предмет, схожий на пістолет. Співробітники ДАІ наздогнали й затримали втікача. Знайшлася й викинута зброя, яка виявилась переробкою з стартового пістолета. Досить швидко з'ясували і особу затриманого.





















Як виявилось, парубійко перебував у розшукові за скоєння пограбувань у Токмацькому районі. За його словами, він тільки-но повернувся з Криму, де «пересиджував» небезпеку. Саме там він начебто й придбав пістолет. Приїхавши до Запоріжжя, зловмисник вирішив поправити матеріальний стан шляхом розбійного нападу...





















Наразі стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій). У залежності від рішення суду, розбійникові загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове слідство у справі триває, повідоміла прес-служба ГУМВС.

Комментарии