Бармен запорожского кафе продал наркотики работниками милиции.



Співробітники Управління  по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Запорізькій області в ході відпрацювання розважальних закладів та реалізації оперативної інформації затримали 28-річного запоріжця. 


Молодик, працюючи барменом в одному з таких комплексів, що розташований по вулиці Чубанова, незаконно збув близько 30 грамів марихуани за 600 гривень «покупцям» з міліцейським посвідченням в кишені.

Як розповів в. о. начальника  УБНОН ГУМВС України в Запорізькій області майор міліції Віталій Лисенко, під час санкціонованого обшуку в приміщенні  кафе в особистій шафі бармена-наркоділка оперативники також вилучили полімерний згорток з наркотичною речовиною вагою понад 400 грамів.

За цінами «чорного ринку» вартість вилученої наркосировини становить понад 4000 гривень. За словами бармена «товар» для продажу він привозив в Запоріжжя із  Михайлівського району. В ході попереднього розслідування було встановлено, що підозрюваний вже мав проблеми з законом і був раніше засуджений.

Наразі слідчим управлінням ГУМВС України  в Запорізькій області стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Слідство триває, повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Запорізькій області.

Фото прес-служби ГУ МВС України в Запорізькій області.

Комментарии