В Запорожье у власти остались те же «хабарники»


Стенограмма выступления председателя антикоррупционного комитета Народной рады Запорожской области, экс-депутата Запорожского областного совета Анатолий Шевченко на одном из заседаний Народной рады. 

- Шановні друзі! Всі ми прийшли сюди, всі боролися, під арештом сиділи. Боролися за те, щоб змінити владу. А вийшло, як завжди – ми боролися, а при владі залишилися майже ті ж самі хабарники.
Ми підписали з Барановим (запорожский губернатор – ред.) меморандум, ви про це знаєте. Там є  пункт про те, що ми – Народня рада -  можемо пропонувати кандидатів на посади, а Баранов, як він і обіцяв, задовольняти наші подання.
Ось у мене в руках лист від 14 березня, підписаний головою Народної ради Запорізькой області Олегом Ткаченко, на адресу голови Запорізької оластної державної адміністрації Валерій Баранова. Ми подали 9 кандидатів на посади. Що маємо? Нічого. На сьогодні жодна кандидатура не пройшла – ніхто ніякої посади не отримав.
Я сьогодні розмовляв з Барановим. Цілу годину. Скажу відверто – ця розмова майже нічого не дала. Я розказав Баранову про побори на ринках, на маршрутках, про побори  в медицині, про шалену корупцію и таке інше. Що ж це за влада, в якій працюють Самардак, Бойко Зинаїда? Що це за нова влада?! Ганьба!
(Зал, в котором проходит заседание Народной рады, громко аплодирует Анатолию Шевченко)
Записал Эраст ФАНДОРИН
Украинские ведомости



Комментарии