Прокуратура Запорожья поймала директора коммунального предприятия «ЭЛУАД», члена партии Литвина на незаконной операции


ОФИЦИАЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ. «04 січня 2012 року за матеріалами, зібраними співробітниками державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС України в Запорізькій області, прокуратурою м. Запоріжжя порушено кримінальну справу стосовно керівника комунального підприємства «ЕЛУАШ».


Встановлено, що зазначений посадовець, зловживаючи службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, незаконно перерахував на рахунок одного з підприємств з обмеженою відповідальністю півмільйона гривень.

 Як встановили міліціонери, у минулому році, згідно програми благоустрою міста за кошти місцевого бюджету для підприємства було придбано асфальтобетонну установку. Керівник «ЕЛУАШу» уклав фіктивний договір про придбання рукавного фільтру до цього вельми потрібного місту агрегату й перерахував кошти, хоча насправді фільтр знаходився у комплекті придбаної установки.

Наразі підозрюваного затримано, вирішується питання про його арешт. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 Кримінального Кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки).

Як відомо, подібні злочини караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство у справі проводить прокуратура м. Запоріжжя», повідомляє прес-служба ГУМВД в Запорізькій області.

ДОПОЛНИТЕЛЬНАЯ ИФНОРМАЦИЯ «Хроник»

Новасардов Владислав Валериевич – родился 29 июля 1980 года, член Шевченковской районной в г. Запорожье организации Народной Партии, начальник КП ЭЛУАД. Был пятым номером в списках партии Литвина «Народная» партия» в Запорожский областной совет.

КРЕДО ЖИЗНИ
Владислав Новосардов: «Моя жизненная позиция – побеждать в любой ситуации и при любых обстоятельствах, но - не любой ценой. Я никогда не стану взаимодействовать с теми, чья репутация и жизненные принципы запятнаны нехорошими делами или вызывают у меня неприязнь.
Никогда не боялся начинать "с нуля" и много раз делал это в своей жизни. Не боюсь падать, потому что твердо уверен в своих силах и жизненных принципах, умею получать большие результаты, потому что не боюсь рисковать. Риск, как говорится, благородное дело. И без риска не делалось ни одно великое дело в истории.  Я всегда стараюсь быть открытым ко всему, что меня окружает, умею признавать свои ошибки, и не стесняюсь этого. Только тот не ошибается, кто ничего не делает».
«НАРОДНАЯ ПАРТИЯ»  ПОДДЕРЖИВАЕТ МИЛИЦИЮ
Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем міліції! На міліцію покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки.
Важкі міліцейські будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму, зразкової дисципліни, граничної мобілізації сил, постійної готовності до самопожертви, допомоги тим, хто потрапив у біду. Ми впевнені, що ваші відданість справі, уміння долати труднощі і перешкоди будуть надійними оберегами життя, здоров'я та добробуту українського народу, захищатимуть інтереси держави від протиправних зазіхань.
Ми переконані, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків та за всебічної підтримки суспільства працівники міліції з честю виконають поставлені завдання зі зміцнення законності і правопорядку в Україні.
Політвиконком Народної Партії

Комментарии

  1. Задержали Кальцевского вора, и правильно! Один хороший знакомый работал в ЭЛУАД, он мне много интересных историй рассказал - откаты, распилы-начальник, которого еще и на месте никогда не было!

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий